teiubeskselenagomez
1256 poze   3120 vizite

poze anahi

Nume:
Anahí
Data nasterii:
14 Mai 1983 (28 ani)
Locul nasterii:
Mexico City, Distrito Federal, Mexic
Zodia:
Taur

Pe numele ei intreg Anahi Giovanna Puente Portilla,frumoasa mexicanca a venit pe lume pe 14 mai 1983.Artista mai are doua surori pe nume Diana si Marychelo.Prima sa aparitie in telenovele dateaza din 1991,cand pustoaica de atunci a jucat rolul lui Betty in "Muchacitas".Primul rol important l-a avut in telenovela "Femei inselate"unde a interpretat rolul unei tinere dependente de droguri.

A scandalizat intreaga presa

din Mexic atunci cand s-a aflat ca a avut o relatie cu Andres Garcia("tatal" ei din "Femei inselate").Diferenta dintre cei doi este de aproape 40 de ani. Anul 2000 i-a adus primul rol principal in serialul "Prima dragoste".Anahi este si cantareata,discografia ei incluzand albume ca "Hoy es manana (1996),"Anclado en mi corazon"(1998) si "Baby blue"(2000).In anul 2004 a fost invitata sa joace rolul Miei Colucci in telenovela despre adolescenti "Rebelde".

Se pare ca telenovela a avut un mare ... biografia completa
Filmografie: Actrita

Dos hogares (Serial TV) (2011) .... Angélica Estrada (unknown episodes, 2011)
MTV tourismo (Serial TV) (2007) ....
RBD: La familia (Serial TV) (2007) .... Anahí/Annie
La energía de Sonric'slandia (Serial TV) (2005) .... Mía Colucci
Rebelde (Serial TV) (2004) .... Mía Colucci
Clase 406 (Serial TV) (2002) .... Jessica Riquelme Brech
Primer amor... tres años después - Prima Dragoste (2001) .... Jovana Luna Guerra
Primer amor... a mil por hora - Prima Dragoste (Serial TV) (2000) .... Jovana Luna Guerra
Mujeres engañadas (Serial TV) (1999) .... Jessica Duarte
Inesperado amor (1999) ....
Diario de Daniela, El (Serial TV) (1999) .... Adela Monroy
Mi pequeña traviesa (Serial TV) (1998) .... Samantha
Vivo por Elena (Serial TV) (1998) .... Talita
Tu y yo (Serial TV) (1996) .... Melissa
Alondra (Serial TV) (1995) .... Margarita
Madres egoístas (Serial TV) (1993) ....
Ayudame compadre (1992) ....
Ganador, El (1992) ....
Ángeles sin paraíso (Serial TV) (1992) .... Claudia
Muchachitas (Serial TV) (1991) ....
Nacidos para morir (1991) ....
Había una vez una estrella (1989) ....
Súper ondas (Serial TV) (1989) ....
Hora Marcada (Serial TV) (1986) .... Muñeca
Telaraña, La (Serial TV) (1986) ....



Albumul selectat nu contine nici o poza.








Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.